Over Sensus-methode

Gemeente-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Whitepaper Efficient inrichten van het KCC bij gemeenten

Download Whitepaper Inrichten KCC bij Gemeenten

Klantgericht werken en verhogen van de kwaliteit van publieksdienstverlening zijn op dit moment zeer actuele onderwerpen bij gemeenten. Sensus-methode biedt ondersteuning bij het inrichten van het KCC bij gemeenten en heeft een brede kennis van de gemeentelijke beleidsterreinen en de inrichting van de gemeentelijke werkprocessen.

Dit levert u het volgende op:

  • Efficiëntere gemeentelijke organisatie als geheel
  • Aantoonbare bijdrage aan een efficiëntere dienstverlening
  • Gebruik van juiste communicatiekanalen door burger
  • Standaardisatie van werkprocessen
  • Helder meetbaar procesgericht beleid

Download direct

Vul het formulier in om direct het whitepaper over het efficient inrichten van het Klant Contact Centrum (KCC) te downloaden.

Download het whitepaper


 

Privacy

Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.