Whitepaper Digitalisering bij gemeentelijke overheden

Download Whitepaper Digitalisering bij Gemeenten

Draagvlak creëren voor een geslaagd digitaliseringsproject.

Documenten binnen de gemeentelijke overheid worden steeds meer digitaal vormgegeven. De Sensus-methode® Procesmanagement heeft een brede kennis van de gemeentelijke beleidsterreinen en de inrichting van de gemeentelijke werkprocessen. Onze consultants bieden ondersteuning bij digitalisering bij gemeentelijke overheden.

Dit levert u voor digitaliseringstrajecten het volgende op:

• Verbeterde werkprocessen om overdrachtsmomenten tussen de back- en front-office inzichtelijk te maken.
  • Rechtsgeldige digitale documenten en een goede terugvindbaarheid van de documenten.
  • Papieren documenten gecontroleerd vervangen door digitale originelen. Vervanging voldoet aan de Archiefwetgeving.

Download direct

Vul onderstaand formulier in om direct het whitepaper Digitalisering bij Gemeentelijke overheden te downloaden.

Download het whitepaper

Privacy

Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.