Over Sensus-methode

Gemeente-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Sensus-methode organiseert wederom een aantal themabijeenkomsten in Breukelen. Deze ochtend is bedoeld om gebruikers van Perceptive Process Design te informeren over de gemakkelijke overgang naar de gebruiksvriendelijke BPM software van Sensus-methode, Sensus BPM Software.

Perceptive Process Design (PPD) is een product van Lexmark en werd voorheen BPMone genoemd, daarvoor Protos van Pallas Athena. Zoals eerder aangekondigd is, staat het product Perceptive Process Design in een zogenaamde “maintenance mode”. Dit betekent dat er niet meer aan dit product ontwikkeld wordt.

Sensus-methode wil gebruikers daarom graag helpen bij de voorbereidingen op een migratie naar een ander systeem en biedt een mooi alternatief voor Perceptive Process Design, mede omdat uw procesmodellen in te lezen zijn in de Sensus-methode. Dit maakt dat de overstap naar Sensus-methode eenvoudig en zonder veel werk kan gebeuren.

Meer informatie over dit Seminar vindt u hier