Over Sensus-methode

Gemeente-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Sensus-methode heeft de handen ineen geslagen met ProcesPunt. ProcesPunt ondersteunt sinds jaar en dag gebruikers van onder andere Perceptive Process Design (waaronder vele gemeentes) bij de implementatie van het systeem. ProcesPunt breidt nu haar productenportfolio uit met de Sensus-methode en Sensus BPM Software.

“De Sensus-methode past uitstekend bij de visie van ProcesPunt over procesgericht verbeteren bij organisaties”, aldus Paul Klaassen, directeur ProcesPunt. Binnenkort zullen de klanten van ProcesPunt kennis kunnen maken met de Sensus-methode middels een aantal themabijeenkomsten. Commercieel directeur Hans Haack van de Sensus-methode en Paul Klaassen van ProcesPunt kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.