Over Sensus-methode

Gemeente-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Op 12 & 13 april bezoekt uw gemeente hoogstwaarschijnlijk weer het jaarlijkse NVVB Congres. Tijdens dit congres zal Gemeente Amsterdam de pilot koppeling tussen de NVVB Werkprocessen – Handboek Burgerzaken Amsterdam (HBA) en Sensus-methode aan u tonen. Kom langs en ontdek hoe deze koppeling de informatie voor Burgerzaken kan verbeteren!

 

Koppeling NVVB Werkprocessen – HBA – Sensus-methode

De NVVB, het adviesbureau burgerzaken van de gemeente Amsterdam en Sensus-methode hebben als pilot drie werkprocessen uit de NVVB Werkprocessen Burgerzaken aan het Handboek Burgerzaken Amsterdam (HBA) gekoppeld. Dit zijn de werkprocessen Inschrijving BRP, (Her-)Vestiging niet-ingezetene en Geboorte. De pilot is uitgevoerd met het oog op het verhogen van de ondersteuning van medewerkers burgerzaken.

Tijdens het NVVB Congres laat gemeente Amsterdam u graag alle mogelijkheden van de koppeling zien en wil graag uw mening en suggesties horen!

Wanneer: NVVB Congres op 12 en 13 april 2017 in Noordwijkerhout
Waar: Stand Gemeente Amsterdam (stand 29 in zaal de Rotonde, naast ingang plenaire zaal) 

U ontvangt gratis een BPM-app t.w.v. €10,99 wanneer u ter plekke enkele vragen over de pilot koppeling beantwoordt!