Op 12 & 13 april bezoekt uw gemeente hoogstwaarschijnlijk weer het jaarlijkse NVVB Congres. Tijdens dit congres zal Gemeente Amsterdam de pilot koppeling tussen de NVVB Werkprocessen – Handboek Burgerzaken Amsterdam (HBA) en Sensus-methode aan u tonen. Kom langs en ontdek hoe deze koppeling de informatie voor Burgerzaken kan verbeteren!

Koppeling NVVB Werkprocessen – HBA – Sensus-methode

De NVVB, het adviesbureau burgerzaken van de gemeente Amsterdam en Sensus-methode hebben als pilot drie werkprocessen uit de NVVB Werkprocessen Burgerzaken aan het Handboek Burgerzaken Amsterdam (HBA) gekoppeld. Dit zijn de werkprocessen Inschrijving BRP, (Her-)Vestiging niet-ingezetene en Geboorte. De pilot is uitgevoerd met het oog op het verhogen van de ondersteuning van medewerkers burgerzaken.

Tijdens het NVVB Congres laat gemeente Amsterdam u graag alle mogelijkheden van de koppeling zien en wil graag uw mening en suggesties horen!

Wanneer: NVVB Congres op 12 en 13 april 2017 in Noordwijkerhout
Waar: Stand Gemeente Amsterdam (stand 29 in zaal de Rotonde, naast ingang plenaire zaal)

U ontvangt gratis een BPM-app t.w.v. €10,99 wanneer u ter plekke enkele vragen over de pilot koppeling beantwoordt!