Over Sensus-methode

Gemeente-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

ISO 9001Kwaliteitsmanagement kan binnen uw organisatie op vele manieren worden ingevuld. ISO 9001 is daar een voorbeeld van. De nieuwe normering ISO 9001:2015 is klaar, maar daarmee gaat er voor uw organisatie wel het een en ander veranderen. Sensus-consultants zijn volledig op de hoogte van de nieuwste eisen voor kwaliteitsmanagement. Onze consultants zijn geschoold in de nieuwe ISO normering, weten hoe u dit kunt borgen in Sensus BPM Software en bieden ondersteuning bij ISO certificering.

Om u een vliegende start te laten maken met de nieuwe ISO organiseren wij een seminar Kwaliteitsmanagement en ISO 9001 op 16 februari en 14 april aanstaande. Mis deze kans niet!

Informatie Seminar Kwaliteitsmanagement en ISO 9001

Datum: 16 februari 2016 (Vol)
Datum: 14 april 2016
Tijdstip: 9.00 – 13.00 uur
Locatie: De Nonnerie Langegracht 51 Maarssen
Kosten: €150,- inclusief stappenplan, procesmodel en lunch

 

Schrijf u hier in ↗