Over Sensus-methode

Gemeente-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

voor testimonial

De gemeente Nijkerk, bestaande uit de kernen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken, alsmede de buurtschappen Holkerveen, Driedorp en Appel, is een gemeente met 40.618 inwoners. Om haar dienstverlening te optimaliseren maakt Gemeente Nijkerk de strategische keuze voor Sensus BPM Software.

De gemeente maakte kennis met de Sensus-software op de website www.gemeente-processen.nl. Inzage in de NVVB mal, die op deze website gepubliceerd staat, gaf de doorslag om voortaan alle processen van de gemeente vast te leggen in de gebruiksvriendelijke Sensus-software.