voor testimonial

De gemeente Nijkerk, bestaande uit de kernen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken, alsmede de buurtschappen Holkerveen, Driedorp en Appel, is een gemeente met 40.618 inwoners. Om haar dienstverlening te optimaliseren maakt Gemeente Nijkerk de strategische keuze voor Sensus BPM Software.

De gemeente maakte kennis met de Sensus-software op de website www.gemeente-processen.nl. Inzage in de NVVB mal, die op deze website gepubliceerd staat, gaf de doorslag om voortaan alle processen van de gemeente vast te leggen in de gebruiksvriendelijke Sensus-software.