voor testimonial

De keuze voor Sensus BPM Software was door gemeente Almelo vrij snel gemaakt. “De methode en software leggen processen vast met acht eenvoudige iconen, waardoor de processen voor iedereen begrijpelijk zijn. Met name ook de publicatiemogelijkheden van Sensus-software spreken ons erg aan. We vinden het belangrijk dat de processen voor iedereen toegankelijk en vindbaar zijn!”, vertelt Mariëlle Kamphuis.

Op hoofdlijnen worden de komende tijd de processen van de gemeente Almelo beschreven. De ambitie van de gemeente is het eenduidig vastleggen en transparant maken van alle werkprocessen. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van het HRM procesmodel van Sensus-methode. Deze uitgewerkte HRM processen met daarin alle relevante wet- en regelgeving, biedt een vliegende start voor de gemeente. “We passen deze processen aan onze organisatie aan en maken het eigen, zodat we dit snel op orde hebben.”